Το καπνιστό Mac and Cheese είναι τέλειο για όλες τις καλοκαιρινές σας ανάγκες σε μπάρμπεκιου

By | September 24, 2023

Αυτή η συνταγή για καπνιστά μακαρόνια και τυρί είναι περισσότερο μια συνταγή. Ενώ χρησιμοποιώ έτοιμα mac and cheese για ευκολία, χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε σπιτικό εάν το επιλέξετε – θα είναι πολύ καλύτερα. Αυτό αποκτά γρήγορα γεύση καπνού και συμπληρώνει τα καπνιστά παϊδάκια, το κοτόπουλο και το ψαρονέφρι. Κολλήστε το στον καπνιστή την τελευταία ώρα του καπνίσματος στο κρέας σας. Μέχρι να ξεκουραστεί το κρέας, αυτό είναι έτοιμο.

Το καπνιστό Mac and Cheese είναι τέλειο για όλες τις καλοκαιρινές σας ανάγκες σε μπάρμπεκιου

Συστατικά

1 (20 ουγκιές) συσκευασία έτοιμα μακαρόνια και τυρί, αποψυγμένα αν έχουν παγώσει

1 φέτα αμερικάνικο τυρί, κομμένη στα τέσσερα

Κατευθύνσεις

Βήμα 1
Προθερμάνετε έναν ηλεκτρικό καπνιστή στους 250 βαθμούς Φ (120 βαθμοί C) και προσθέστε ροκανίδια σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Χρησιμοποιήστε τυχόν ροκανίδια που θα χρησιμοποιούσατε για το κάπνισμα κρέατος.

Βήμα 2
Εάν τα παρασκευασμένα μακαρόνια και το τυρί δεν βρίσκονται ήδη σε ένα πυρίμαχο σκεύος, ρίξτε το με κουτάλι σε ένα πιάτο που μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στη σχάρα ενός καπνιστή. Μοιράζουμε από πάνω τις φέτες τυριού.

Βήμα 3
Τοποθετήστε το πιάτο απευθείας στη σχάρα του καπνιστή και καπνίστε μέχρι να ζεσταθεί και να αφρατέψει, περίπου 1 1/2 ώρα. Σερβίρετε αμέσως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *